כאב לאחר טיפולים רבים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/12/2016 | 23:06 | מאת: לידיה

שלום, יש לי כאבים בשן עליונה, שן טוחנת. לא יכולה ללעוס באמצעותה חטיפים, מסטיקים, אגוזים, בשר וכד'. הכאב הוא בנקודה מסוימת. הייתי אצל רופא שיניים 5 פעמים. רופא ראשון לא מצא כלום. רופא שני טען שמצא חור. עשה לי סתימה אך הכאבים לא פסקו בעת צריכת מזון. הוא הוסיף עוד חומר על הסתימה הקיימת- לא עזר. בפעם שלישית עשה סתימה בתוספת אבקה בטענה שכנראה נוצרו בועות אוויר. התווספו לי כאבים על מוצרים מתוקים. בפעם רביעית הוא הוסיף עוד חומר ופסקו כאבים על מתוק אבל כאב ראשוני בעת לעיסה לא הפסיק. כל עוד אני לא אוכלת, אין כאבים. כאשר אני לועסת, חשה כאב. מזה יכול להיות? רופא שיניים אמר שאין לא מושג...

יש לבדוק אם אין דחיסת מזון בין השן הזאת לבין השיניים הסמוכות

18/12/2016 | 11:47 | מאת: לידיה

הכאב הוא, איך להסביר, על משטח הלעיסה. לא נובע מכך שהמזון נתקע (והוא לא) בית השיניים. אני הייתי מהמרת על עצב שגורם לכאב. אבל מה אני מבינה בשיניים...

מנהל פורום רפואת שיניים