שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/05/2010 | 22:32 | מאת: איה

שלום, מבקשת לדעת האם עגבניה תפוזים ויוגורט הינם קריוגנים? תודה

27/05/2010 | 23:38 | מאת: ד"ר מויסה ליאת

מה הקטע שלך עם הקריוגניות? אז ככה , ככל שמאכל מכיל יותר פחמימות וביחוד פחמימות לא מורכבות (סוכר) הוא יותר קריוגני, כך תוכלי לדעת לבד מה קריוגני ומה לא. לעצם השאלה היוגורט הכי פחות קריוגני, העגבניה קצת יותר אבל לא באופן משמעותי, והתפוז הכי קריוגני מבין השלושה.

מנהל פורום רפואת שיניים