הלבנת שיניים האם מסוכן?
דיון מתוך פורום רפואת שיניים
שלום דוקטור, ברצוני לבצע הלבנת שיניים מכיוון שהשיניים שלי בצבע כמעט A3 למרות הגיינה פה טובה. הרופא אמר שהטיפול די בטוח וכולל סד עם מריחה בבית כמה ימים. כן יש לי סתימות בפה שהבנתי שהם לא יתבהרו ולכן הרופא אמר שלאחר ההלבנה נראה איפה הגוון בולט ושם נוכל להחליף את הסתימה נקודתית. אני די חושש מעניין הרגישות. כמה הוא באמת חמור? האם הוא ברמה שאני בקושי יכול לאכול ולשתות כל זמן הטיפול? האם הרגישות יכולה להישאר קבוע או לפחות חלקה? מה יכול לקרות במקרה הגרוע? האם סתימות יכולות לההרס?
צבע A3 הוא צבע פופולרי וצעיר אבל זכותך כמובן להלבין. רצוי לא ללבוש את הסדים ליותר משעתיים ביום ובודאי לא לכל הלילה. אם מתפתחת רגישות היא בדכ חולפת עם הפסקת הטיפול. הלבנה לא מומלצת למי שיש נסיגת חניכיים. הסתימות לא נהרסות וגם לא כתרים
תודה על התגובה. הרופא אמר לי שעם צבע A3 כבר לא נהוג להסתובב בחוץ. ציינת שבדרך כלל הרגישות חולפת עם הפסקת הטיפול, ציינת את המילה ״בדרך כלל״ האם יש גם סיכוי שהשיניים ישארו רגישות לצמיתות?
בדרך כלל הרגישות חולפת. צבע בהיר יותר מA3 נחשב למלאכותי, אבל יש שאוהבים צבעים בהירים