כאבי שיניים במשך חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/08/2006 | 14:10 | מאת: רווית

שלום רב אני סובלת כחצי שנה מכאבי שיניים בשתי שיניים טוחנות בלסת תחתונה (שן אחרונה בצד שמאל ושן אחרונה בצד ימין) זה התחיל לאחר שעשו לי סתימה בשן 37 ובסוף עשו בה טיפול שורש וטיפול שורש מחודש. בכל אופן לפני כמה ימים עברתי להיות מטופלת במרפאת כאב הרופאה אמרה שיש לי בעיה בשרירים כי אני כנראה מהדקת שיניים בזמן השינה, מה שנכון כי שמתי לב שלעיתים אני מתעוררת עם לסתות נעולות. בכל אופן שאלתי היא האם ייתכן ובעיה בשרירים תגרום לכאבים חזקים בשיניים ומה שמוזר זה שכאבי השיניים דווקא מתחזקים בשעות אחר הצהריים או הערב ואני יודעת שמי שסובל מבעיה זו קם והכאבים הם בבוקר?. אני חשה כשאני מתעוררת שהפרצוף טיפה כואב לי שתי השיניים תפוסות ורק בהמשך היום לקראת אחר הצהריים או הערב מתפתחים לי כאבים של ממש בשתי השיניים. אודה על תשובתך על כל דבר שתוכל לתרום מנסיונך אני סובלת כל כך הרבה זמן ואני פשוט מנסה לדלות מידע איפה שאוכל בתודה מראש.

22/08/2006 | 19:00 | מאת: ד"ר מויסה ליאת

אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט. בהחלט שרירים יכולים לתת כאבים חזקים.אני רק תוהה האם מישהו עשה לך צילום פנורמי, שיני בינה כלואות יכולות ליצור כאבים גם כן.הקרנה משיניים עליונות זאת גם אפשרות.בקיצור מצריך בדיקה מקיפה של כל השיניים הלסותו וגובה המנשך.

23/08/2006 | 05:23 | מאת: ד"ר גרינבאום

רווית שלום. האם רופאת השיניים שלך עשתה לך בדיקה יסודית בטרם קבעה את האבחנה הזאת? אם כן כאלימינציה של משתנים אני מציע שתלכי על הטיפול שהציעה -כאב מיופציאלי בהחלט יכול לגרום לתסמינים שתיארת לעומת כאבים קצרי טווח שנגרמים משיני הבינה ומעששת בשיניים באיזור .

23/08/2006 | 17:03 | מאת: רווית

תודה רבה לכם ד"ר מויסה וד"ר גרינבאום תשובותכם נלקחו לתשומת ליבי אני מודה לכם מקרב לב

מנהל פורום רפואת שיניים