רפואת שיניים ותרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/07/2019 | 18:32 | מאת: קטי

אני אמורה לעבור טיפול שיניים - השתלת שתל אני נוטלת תרופות פסיכיאטריות-לא כל כך רוצה לשתף בזה את הרופא שיניים. רוצה לברר אם זה מסוכן והאם אני צריכה מבחינה רפואית/בריאותית ליידע את הרופא לגבי התרופות שאני לוקחת? האם יש סיכון מבחינה בריאותית אם אני לא מדווחת?

תמיד רצוי לספק לרופא את כל המידע הרפואי. אין מה להתבייש בתרופות שאת לוקחת. חצי מדינה לוקחת תרופות כאלה או תרופות הרגעה. מאחל לך שהכל יעבור בהצלחה ובקלות

מנהל פורום רפואת שיניים