"מקום לנוח"-לגולשות ולמנהלות הפורום

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/01/2005 | 22:47 | מאת: גולשת

שלום ! בעיתון "ידיעות חיפה", התפרסם אתמול המידע הזה : בקרית מוצקין נפתח מקום שנקרא "מקום לנוח" המיועד לכל מי שעברה טראומה בתחום המיני. אפשר לבוא לשם לדבר, לקבל תמיכה או סתם לנוח. המקום פתוח בימי שני מ-19.00 עד 22.00 ובחמישי מ-16.00 עד 19.00. הכל בהתנדבות וללא תשלום. מקסים. רותי : 04-8705668.

01/01/2005 | 23:07 | מאת:

כל הכבוד ובהצלחה שמחה שיש מקום כזה. באילת פועלת קבוצת תמיכה ללא תשלום בימי חמישי בשמונה במתנ"ס קולייר עבור נפגעות טראומה מינית. וחשוב לדעת על כל מרכז או קבוצה שקיימת ברחבי הארץ. לעיתים קרובות יש קושי כלכלי והידיעה שיש שירות פטור מתשלום יכולה מאד להקל . תודה עבור המידע .

02/01/2005 | 15:16 | מאת: L.L.B

כאלה בשאר אזורי הארץ? "מקום לנוח" רק בק.מוצקין? אין משו דומה בי-ם? או אפילו קבוצת תמיכה... או משו דומה. אשמח לשמוע אם ידוע לכם משו... L.L.B