בהצלחה לכלנו

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/12/2004 | 12:31 | מאת: מיכאל

בהצלחה לאופיר ואידה בפורום תמיכה שעד היום היה כה חסר. נקווה כי באמת נצליח לנהל את הפורום עם כללי הכבוד: ללא שפוטיות, ללא התנשאות, ללא ביקורת, ללא תוקפנות או כל אלימות מילולית. בהצלחה, צוות אתר דוקטורס

23/12/2004 | 17:13 | מאת:

ברוכים הבאים והבאות מוזמנים להצטרף לפורום, להרגיש בנוח...להיות חלק, לשתף, לתמוך ולקבל תמיכה,לשאול או כל דבר אחר!! אז קדימה... אנחנו כאן בשבילכם מצטרפת למיכאל: בהצלחה ....

23/12/2004 | 18:31 | מאת:

מצטרפת למיכאל ולאידה שיהיה בהצלחה לכולנו

24/12/2004 | 01:21 | מאת:

מזמינה אותכם/ן להצטרף לפורום... לשתף...לדבר, לקבל ולתת: כוחות, תמיכה , אהבה, ובעיקר לא להיות לבד כל אחת ואחד בקצב שלו/ה אנחנו כאן בשבילכם/ן מחזקות אותכם/ן מאחלת הצלחה לכולם....