שבוע חדש:(

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/01/2005 | 07:43 | מאת: דמעה

ושוב מתחיל שבוע חדש..שבוע של ניסיונות נואשים למצוא קצת תמיכה...שבוע של לחשוב איך מסתדרים בלי אוכל..ובלי טלפון..ובלי כסף..שבוע שבו אני צריכה להגיד למטפלת שזהו...אני לא ממשיכה לבוא אליה...שבוע של איומים מכל מיני אנשים לא נחמדים שאני חייבת להם כסף...וגם שבוע חדש שבו אני בטח שוב אלמד שאני יותר חזקה ממה שנדמה לי כי אחרת איך יכול להיות שאני עדיין שורדת??

16/01/2005 | 08:57 | מאת:

שבוע טוב דמעה יקרה מבינה שההתמודדיות קשות...התמודדיות בסיסיות של אוכל...חובות...כסף... מצטערת שאת צריכה לוותר על דבר כל כך חשוב - הטיפול....בגלל כסף.... האם יש משהו שאוכל לעזור? מקווה שהשבוע יהיה הרבה יותר טוב ממה שאת מצפה וחושבת.. כאן בשבילך אידה

16/01/2005 | 10:21 | מאת: אופיר

דמעה יקרה מאיפה את בארץ? אין אוכל? האם זהו המצב? האם תסכימי שנפנה לגורמים שונים שיסייעו? האם את עובדת? מהו מקצועך? אולי בכיוון של שיקום תעסוקתי.... ואם לא. אאחל לך רק שהשמיים יתבהרו. שיהיה איזה נס קטן...ותמצאי תמיכה. תמצאי פתח וחלון הזדמנויות חדש.

16/01/2005 | 13:35 | מאת: דמעה

אני לא עובדת וכן המצב הוא שהאוכל כמעט נגמר..אני מתל אביב..מוכנה לקבל סיוע בלי בעיה..אין לי ממש מקצוע..עבדתי בעבר בתרגומים..בעריכה של מסמכים באנגלית..ובכל מיני עבודות אחרות....

16/01/2005 | 20:22 | מאת: מתוסכלת

חזקי ואמצי יקירה... אם תזדקקי לתמיכה נפשית לכל הפחות, בדרך החתחתים.. תקבלי אותה מעמנו וממעונינו- בשפע! זכרי ותנצרי: אלוהים לא מנסה אותך בניסיונות שאינך יכולה לעמוד בהם! באם התנסת משמע את חזקה ובעלת כוחות נפש כבירים לצלוח את המשברים! מבירא עמיקתא נותר אך לנסוק לאיגרא רמא.. מאחלת ומיחלת למענך..שיהא זה בקרוב ממש... המתוסכלת האלמותית.