ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

21/03/2005 | 11:54 | מאת: מור

שלום רב! אני בהריון שני בשבוע 31 , הלידה הקודמת היתה סיוט בהמשכים אני בהיסטריה מתחילת ההריון ושוקלת ניתוח קיסרי. האם עדיף לי באמת ניתוח או לנסות להתמודד עם הלידה ושוב עם הסיוטים שנמשכו במשך שנה? או בקיצור מהן הסכנות בניתוח? ובאיזה שבוע כבר ניתן לבצע אותו? תודה מראש על התשובה.

21/03/2005 | 15:32 | מאת: גליה

מור יקרה, האם הלכת לאיזה ייעוץ לאחר הלידה הקודמת על מנת לעבד את החוויה הקשה שעברת. כמו כל ניתוח, גם בניתוח קיסרי יש סיכון. ואחריו ההתאוששות היא יותר ארוכה והכאבים רבים. נראה לי שכדאי לך לעבור איזה קורס הכנה ללידה שיעבוד בעיקר על הרפיות ועל דימיון מודרך. כמו כן, תתייעצי עם הרופא שלך וספרי לו על הלידה הראשונה שלך. אני מאחלת לך חוויה מתקנת והמון אושר גליה

21/03/2005 | 17:14 | מאת: איה

מצרפת לך קישור על ניתוח קיסרי, תקראי אותו מציעה לך לקרוא בעיון רב כתבות אחרות באתר על הכנת הגוף ללידה. יתכן שלא התכוננת מספיק לפני. צר לי שחוית חויה לא נעימה ומקווה שיהיה לך קל אישית אעדיף לידה רגילה וכך עשיתי http://www.midwives.co.il/Articles/Article.asp?ArticleID=106&CategoryID=77

21/03/2005 | 20:14 | מאת: יהודית .ב מיילדת מוסמכת

שלום מור.חסרים לי נתונים מה בדיוק היה הסיוט המתמשך בחדר לידה ולכן קצת קשה לי לענות לך.קחי בחשבון שבד"כ התנהלות של לידה חוזרת שונה בהחלט מלידה ראשונה ויכולות להיות הפתעות לטובה הן מבחינת המשך וקצב ההתקדמות שלה.חבל למהר ולרוץ ולנתח.כדאי שתתיעצי עם הגניקולוג שלך ואולי גם עם מיילדת.כל טוב מאחלת לך לידה קלה .

23/03/2005 | 10:53 | מאת: חני

מור אני רוצה לחזק את מה שכתבו לך גליה,איה ויהודית ולומר לך שלא תמהרי לעשות ניתוח! תחשבי על זה טוב טוב... לי היתה לידה ראשונה רגילה גם קשה ולא פשוטה אבל הלידה השניה היתה בניתוח בגלל מצג עכוז ולא היתה שום ברירה לצערי. ההחלמה היא הרבה הרבה יותר קשה וארוכה. היתרון היחיד בניתוח הוא שזה נגמר מהר אבל חוץ מזה זה היה קשה מאד: יום שלם אחרי הניתוח אי אפשר לקום וכשקמים זה סיוט: כל שינוי מצב תנוחה משכיבה לישיבה ומישיבה לעמידה כרוך בכאבים בלתי נסבלים בגלל התפרים שבבטן. ובכלל עש שחזרתי לתפקוד נורמלי לקח המון המון זמן מה שלא היה בלידה הרגילה. כמו שכתבו לך כל לידה שונה מקודמתה ויכול להיות שעכשיו הכל ילך בקלות פשוט תזרמי עם מה שיהיה.. מאחלת לך המון המון הצלחה וישיהיה בשעה טובה! אם תרצי לדעת עוד על הניתוח ואחריו אשמח לענות לך במייל

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה