מצב לא נורמלי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/03/2014 | 17:25 | מאת: הילה

שלום וברכה, אני בת 33, כ-3 שנים בטיפולי פוריות והנה ברוך ה' נקלטתי וכרגע אני בהריון עם תאומים לא זהים שבוע 6. העניין הוא שכל השנים האלה כל כך ייחלתי להריון הזה וכל כך התפללתי ומה לא עשיתי וקיוויתי...ועכשיו כשברוך ה' סוף-סוף הגיע הדבר שעבדתי ועברתי למענו כל כך, איני מאושרת כלל..רק מרגישה לחץ ופחד לא נורמלי לגבי העתיד, גם בגלל שזה תאומים, וגם בגלל שעכשיו אני כבר לא לבד ולא אוכל לעשות מה שאני רוצה ולחיות רק בישביל עצמי..אולי פשוט צריך להתרגל לרעיון ועם הזמן הכל יסתדר? מאוד מפחידות אותי המחשבות שיש לי. אנא עזרי לי..

17/03/2014 | 06:42 | מאת: צביה רן

שלום הילה, המחשבות שלך לגמרי טבעיות ואני חושבת שרוב הנשים חוות אותן באיזה שהוא שלב. אז קודם כל תעשי עכשיו את כל מה שאת חוששת שלא תוכלי לעשות אחר כך. שנית, אני מציעה לך לרשום, ממש לרשום את כל הסיבות שבגללן הלכת לטיפולי הפוריות, שבגללן הלכת בדרך לא קלה בכלל כדי להרות. דרך אגב, יתכן מאד שהפחד ממה שלא תוכלי לעשות היתה הסיבה לקושי להרות. אם יש לך שאלות תוכלי להמשיך לשאול. אם את מרגישה שהפחדים האלה משתלטים עליך, לכי לטיפול קצר אצל מטפל רגשי. כל טוב, צביה רן, מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

17/03/2014 | 14:30 | מאת: הילה

האם את יכולה להמליץ על אחד כזה? תודה.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה