שלום לכן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/12/2013 | 00:24 | מאת: מודאגת

יש לי בעיה, אני נורא רוצה עוד ילד(ישלי ילדה) הבעיה שאני נורא פוחדת מהלידה... מה עושים? הלידה הראשונה דווקא לא הייתה קשה. הפחד שלא יספיקו לתת לי אפידורל ואני ארגיש את הלידה עם הצירים אין לי בעיה.. תודה!

12/12/2013 | 06:36 | מאת: צביה רן

שלום לך, אני חושבת שהפחד שלך מאד מובן. בלידה הראשונה הפחד הוא מפני הלא ידוע ובפעמים הבאות הפחד הוא דווקא מהידוע. האם הלידה הראשונה היתה מהירה מדי? בדרך כלל כשמגיעים ללידה בזמן, יש מספיק זמן לקבל אפידורל. אגלה לך סוד, שאני ילדתי את שלושת ילדי ללא אפידורל וללא מאלחשים, כי בזמני לא נתנו ואני רציתי לידה טבעית. זה אפשרי. אז אם הפחד מפני אי מתן אידורל בזמן הוא זה שמרתיע אותך, כדאי להירגע. מה שכן, יתכן שכדאי לחזור על קורס הכנה ללידה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה