בת 41..משתוקקת לעוד הריון אבל חרדתית...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/08/2013 | 22:40 | מאת: מ.

ערב טוב, אני בת 41 ויש לי שלושה ילדים מקסימים!!, החל מלאחר הלידה הראשונה התחלתי לסבול מחרדות..לא טופלתי מעולם כיון שאיכשהו אני מצליחה לעשות לעצמי דמיון מודרך כל פעם שנופלת למחשבות לא טובות וכך ממשיכה.., הבעיה היא שבהריון האחרון חוויתי התקף חרדה והזכרון שנשאר אצלי רחוק מלהיות מרגיע. אני כמהה לילד נוסף, יודעת שהזמן דוחק אבל מפחדת פחד עצום שברגע שאכנס להריון אכנס ללופ של מחשבות וחרדות, למעשה..אין לי ספק שזה יקרה..אני יודעת שצריכה להסתפק ולהודות על מה שיש לי, גם מההיבט הכלכלי..וגם כי מכירה עד כמה אני חרדתית וטוטאלית לילדיי ומסביב כולם אומרים לי שאני האחרונה שמתאים לה עוד ילד..כי ברור שזה יוסיף לי עוד מתחים..ומצד שני..ליבי כל כך רוצה וכואב לי שאני נכנעת לפחדים ויודעת שאצטער על זה בעתיד. מתלבטת למי לפנות..הייתי לראשונה בחיי אצל שני פסיכולוגים שונים..מרחו אותי בשיחות ובלשון המעטה לא עזרו לי.., אשמח לשמוע מכן..הזמן לא פועל לטובתי.., תודה מראש, מ.

15/08/2013 | 07:18 | מאת: צביה רן

שלום לך, ותודה על גילוי הלב. נראה שאת מבינה את מצבך מצויין ואת נקרעת בין הכמיהה לילד נוסף לבין ההיגיון. טיפול רגשי יוכל למצוא את מקור החרדה ולטפל בה, זה ניתן וזה אפשרי. אם את רוצה, את מוזמנת ליצור אתי קשר לשיחה, שאולי תבהיר את הדרך. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה