פעילות גופנית בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/06/2013 | 15:33 | מאת: עדי

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני יודעת שאומרים שפעילות גופנית מומלצת בהריון. אני רוקדת בלט- קלאסי ומודרני, וכן עושה פילאטיס מזרון. לקח לנו זמן להכנס להריון ואני לא רוצה לעשות שום דבר שעלול לסכן אותו. האם אני יכולה להמשיך בפעילות הזו או שעדיף לפנות לכיוונים שונים?

06/06/2013 | 06:48 | מאת: צביה רן

שלום עדי, מזל טוב. את יכולה להמשיך לעשות כל דבר שלא גורם לך מאמץ. בנוסף, כדאי מאד להקפיד את תזונה בריאה וטובה. ממליצה מאד על ספרה של (האינטרנטי) של הדיאטנית tova krause (טובה קראוזה) את יכולה להוריד אותו הן מהפייסבוק, שם כתוב שמה באנגלית או מהאתר שלה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלותף ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה