חרדה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/04/2013 | 17:50 | מאת: בננית

שלום, אני ממש אובדת עצות! היום גיליתי שאני בהריון ומאותו הרגע אני לא מפסיקה לבכות. יש לי רק מחשבות שליליות בראש. אני מפחדת עד למצב של התקפי חרדה! מה לעשות??

20/04/2013 | 09:13 | מאת: צביה רן

שלום לך, צר לי לשמוע שזה מה שאת חווה שאת יודעת עכשיו שאת בהיריון. אני ממליצה לך לדבר עם עם מקצוע ומזמינה אותך להתייעץ אתי בשיחה ללא עלות. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

20/04/2013 | 18:15 | מאת: בננית

קודם כל תודה. איך אפשר להשיג את המס שלך?

21/04/2013 | 07:00 | מאת: צביה רן

שמופיע בחתימה בהודעה הקודמת. העתיקי אותו ותמצאי את כל הפרטים דרך צור קשר. כל טוב.

29/06/2013 | 21:47 | מאת: פיצפוצ

היי .... אני מרגישה בדיוק כמוך ולא יודעת מה לעשות!! אשמח אם תוכלי לדבר איתי לומר לי איך את היום ( ראיתי שכתבת לפני חודשיים בערך ) ואולי לעזור לי כפי שעזרו לך תודה ובהצלחה !!!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה