חרדות מלהיכנס להריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/10/2012 | 13:49 | מאת: קארין

שמי קארין בת 33 אם לשלושה ילדים מקסימים זה התחיל בהיריון האחרון לפני 5שנים סבלתי מחרדות ותופעות מאוד מפחידות כמו סחרחורות טשטוש בראיה קוצר נשימה וחולשה חצי מההריון האיתי בבית חולים וקופת חולים והרבה בדיקות ובמשך כל ההריון אף פעם לא אמרו לי שזה חרדות וצריך טיפול כך זה נימשך שנתיים אחרי הלידה ואז הפסיק פשוט זה הולך ובה התופעות האלו כיום אני מאוד רוצה עוד ילד אך חוששת מאוד להכנס להריון תמיד אני ממציאה סיבות למה לא בה לי כרגע אני מאוד פוחדת להכנס להריון ומאז שבעלי אמר לי שהוא רוצה עוד ילד אני שוב פעם מרגישה לא טוב . האיתי מאוד שמחה לדעת מה לעשות ולמי לפנות .

21/10/2012 | 06:27 | מאת: צביה רן

שלום קארין, בוודאי שיש מה לעשות. טיפול פסיכולוגי או דומה, יכול לעזור לך להתגבר על התופעות. מצאי דרך גוגל מי שמטפל ב"חרדות מהיריון ולידה". כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

01/11/2012 | 12:17 | מאת: אילת וידר כהן

באיזה אזור בארץ מדובר?ובאיזו קופת חולים את? אשמח להפנות כי אני עוסקת בתחום

02/11/2012 | 11:51 | מאת: קארין

אני גרה בבית שמש וקופת חולים לאומית .

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה