חרדה בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/09/2012 | 11:52 | מאת: חרדתית

שלום אני בת 40 בהריון חמישי שאת ההריון הרביעי הסתיים בהפלה טבעית. כל הריונותיי היו תקינים ילדתי 3 ילדים ברוך השם בריאים. כרגע אני נימצאת בשבוע ה20 וניתקפתי בהתקף חרדה רציני שאישפזו אותי לבירור בעיות בלב. לאחר שיחה עם פסיכיאטר מטעמם הבנתי שאני נימצאת בהתקפי חרדה הוא נתן לי את הכדור קלונקס לטיפול בשעת הצורך. לאחר שבוע משחרורי מבית החולים ביקרתי אצל הפסיכיאטר של הקופה הוא שמע ואבחן אותי כסובלת מחרדת איבוד שליטה וחרדת צפיה הוא המליץ לי על רגיעון ולא על הקלונקס אני לוקחת את הטיפול שייעץ לי אבל אני סובלת ממצביי רוח קשים ומבכי בלתי ניתן להסבר ותחושת מחנק שאלתי היא האם אוכל לקחת עת הקלונקס על בסיס יומי כדי שאני יוכל לחזור להיות האמא שהייתי עד היום ליילדייי ולחזור להיות מי שהייתי אני פשוט אובדת עצות מה לעשות בבקשה תעייצו לי!!!!!!

26/09/2012 | 10:11 | מאת: צביה רן

שלום לך אשה יקרה, תרופות נגד חרדות אינן מספיקות ללא שיחות על מקור החרדות. לדעתי, שיחות כאלו גם ימנעו את הצורך בתרופות. מצאי בדחיפות מטפל בתחום הרגשי או פסיכולוג, כדי לעבד את מה שאת חווה. אבחנה ותרופות, כמו שכתבתי, אינן מספיקות. אם תרצי יעוץ בנושא, את מוזמנת לפנות אלי דרך האתר. כל טוב, שנה טובה וגמר חתימה טובה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

29/09/2012 | 12:20 | מאת: גם בהריון

היי אני גם בהריון שני וסובלת מפחדים יש לי ילדה בת שנה וחצי ובהריון שלה היה לי דיכאון וטופלתי לאחר הלידה בוויאפקס כיום אני גם בהריון ומהיום שגיליתי אני שוב נכנסת ללחץ מועקה פחדים שחלילה אני יפגע בעובר פעם קראתי על דיכאון לידה שנשים חשבו שהתינוק חייזר וזה מלחיץ למרות שאני לא מסוגלת לפגוע בבת שלי ובעובר אבל בכול זאת כול מחשבה כזו מלחיצה אשמח לתשובה יש לי בכי בלתי פוסק פתאום ואני גם מעונינת לטפל בכך אני מפ"ת

02/10/2012 | 06:04 | מאת: צביה רן

שלום לך, אם קיבלת טיפול לאחר הלידה הקודמת והוא עזר לך, למה לא לפנות שוב לרופא? אם החלטת לא ללכת על טיפול תרופתי, נסי למצוא טיפול פסיכולוגי או רגשי אחר, וכמו שעניתי לשואלת שמעליך, גם אם לוקחים תרופות, עדיין יש צורך בטיפול רגשי. כל טוב וחג שמח צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה