ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/06/2012 | 20:23 | מאת: א

שלום רב אני בת 33 אחרי שני ניתוחים קיסריים.בגדול מתכננת הריון שלישי.אך אני מפחדת פחד מוות מהניתוח עד כדי שאני שוקלת לוותר על העניין.שני הניתוחים הקודמים לא היו מתוכננים אך לצערי הפעם חייבים.איך אוכל להתגבר על הפחד?אני לא מפחדת מהניתוח ולא מהכאבים אני מפחדת שיקרה לי משהו רע וכל הזמן חושבת על הבנות שלי מה יהיה אם??הרי יש לי כל כך הרבה מה להפסיד. אני לא מבינה איך הגעתי למצב הזה ואני פשוט לא מצליחה להתגבר עליו. תודה מראש(-:

19/06/2012 | 06:44 | מאת: צביה רן

שלום לך, האם שני הניתוחים הקודמים עברו בסדר? אם כן, למה עולים החששות שהפעם לא יהיה? אני ממליצה לך לדבר עם הרופא שלך על האפשרויות ועל הסיכונים, ובנוסף, ללכת למטפל בתחום הרגשי כדי לטפל בעניין, וזה אינו אמור להיות תהליך ארוך. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה