זינט בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/01/2012 | 20:47 | מאת: ליאת

שלום ברצוני לדעת כמה דברים לגבי סוג האנטיביוטיקה בהריון אני ממש בהתחלה של הריון בשליש הראשון ויש לי סינוסיטיס כאב ראש חזק שיעול אם ליחה ואף סתום ממש הרגשה לא נעימה והרופאה נתנה לי זינט ל10 ימים אני חייבת להתחיל כי אני לא הכי מרגישה טוב בבקשה תעזורו לי מה אני ייעשה? האם זה יכול לפגוע בעובר?

17/01/2012 | 21:22 | מאת: אני

.

18/01/2012 | 09:22 | מאת: צביה רן

שלום ליאת, אם הרופא יודע שאת בהיריון בוודאי נתן לך אנטיביוטיקה מתאימה. אם אינך בטוחה, תוכלי לפנות למכון הטרטולוגי. בנוסף, הוציאי את כל מוצרי החלב שבתפריט שלך ל-3 ימים ותראי אם יש שיפור. לאף סתום - הכיני 1/4 כפית מלח בכוס מים רתוחים והזליפי לאף או מרחי בעזרת מנקה אוזניים מספר פעמים ביום. ההקלה מיידית. לשיעול עם ליחה: פרסי בצל, שימי עליו דבש, ואת המיץ שניגר שתי כפית כל מספר שעות. תוכלי לראות סרטונים שהכנתי בנושא ביוטיוב, אם תחפשי את השם שלי. לסינוסיטיס אפשר לעשות טיפול בנרות הופי (אני עשיתי לחברה בהיריון). כל טוב והחלמה מהירה. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה