משתגעת!!!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/11/2011 | 09:47 | מאת: מור

היי החלטתי לפרוק כאן כי אני מרגישה שאני משתגעת... אז ככה אני לאחר שתי הפלות , כרגע יש הריון לאחר ivf, בטא ביום חמישי שעבר של 206 ואמרו לי להגיע ביום חמישי( מחר) לus ובדיקת דם חוזרת... לבינתיים אני מרגישה שאני משתגעת ההריון הקודם הסתיים בשבוע 10 לאחר שהעובר הפסיק להתפתח, אני כל כך מפחדת להגיע למצב הזה שוב אחרי שהשגתי את המתנה הזאת שוב. כל כאב הכי קטן אני משייכת לכך שמשהו לא בסדר זה אצלי בראש 24 שעות!!! אייך אני יכולה להתגבר על זה??? תודההה מור

01/12/2011 | 07:38 | מאת: צביה רן

שלום מור, אני מאד מבינה את המצוקה שלך. כ"עזרה ראשונה" קני "רסקיו" תמצית באך שמותרת לשימוש גם בהיריון וקחי ממנה מספר פעמים ביום. האם עשו לך בדיקת קרישיות? אני מאד ממליצה לך לאחר שתהיה לך ודאות מסויימת, ללכת לטיפול כדי "לסגור" את עניין האובדן בעקבות ההפלות. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה