חרדה מבדיקות בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/07/2011 | 16:53 | מאת: איבית

הי, אני בת 36.6 ויש לי 2 בנות. בכל הריון וגם לפני אני לוקחת כדורים לחרדה. העניין הוא כזה, אני מאוד רוצה עוד ילד ואני מאוד מאוד חרדה מאז ששמעתי שבחורה בת 26 עשתה מי שפיר ומתה כתוצאה מכך, אני לא מפסיקה לחשוב על זה שגם אני אצטרך לעשות את בדיקת המי שפיר ואני פשוט לא מסוגלת להפסיק לפחד. אני נוטלת פאקסט 20 מ"ג כבר 12 יום וזה טרם השפיע עלי. אני נורא במצוקה נפשית חזקה, זה גובר עלי יום ולילה, אני לא מפסיקה לחשוב על הנושא. אני מפחדת להכנס להריון שמה זה יקרה גם לי. אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות... אני זקוקה דחוף לעזרה ולא יודעת כבר למי לפנות. אנא עיזרי לי מה את מציעה לעשות ????

28/07/2011 | 06:39 | מאת: צביה רן

שלום איבית, אם את לוקחת תרופות ולא מקבלת טיפול קוגניטיבי, את מקבלת רק חצי טיפול. כדאי ללכת עכשיו כדי למצוא את המקור לחרדות שלך, ולטפל בהן ולא רק להשתיק את המוח. לגבי בדיקת מי שפיר, יכול להיות שיש היום בדיקות מתקדמות יותר שיתכן שהן בתשלום, תבררי. תזכרי שאנחנו לא יכולים למנוע הכל. רוב בדיקות מי השפיר עוברות בשלום. לכי לעשות עבודה על החרדות שלך לפני ההריון. בהצלחה, צביה רן מטפלת במתמודדים עם סרטן ובני משפחותיהם היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

03/08/2011 | 14:12 | מאת: שני

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה