איזה כייף למצוא פורום כזה!!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/03/2011 | 00:14 | מאת: יעל

הי, ראשית אני ממש שמחה למצוא את הפורום הזה שנותן מענה לשאלות שכל כך מעסיקות אותי. אני נשואה בת 30 עם בן זוג מדהים ותומך! אני סובלת מוגיניסמוס שמצבו השתפר אבל עדיין סובלת מכאבים כך שלידה נראית לי בערך סוף העולם... ניסיתי טיפול בפרחי באך שמאוד עזר אבל לא נתן לי מענה לחלוטין. קיבלתי המלצה לטיפול בריברסינג אשמח לקבל את חוות דעתך. תודה!

10/03/2011 | 06:49 | מאת: צביה רן

שלום יעל וברוכה הבאה, פרחי באך באמת נפלאים, ובעיקר חשוב עם איזה מטפל עבדת. כמה זמן ערך הטיפול? יש תופעות שלוקח הרבה יותר זמן לטפל. ריברסינג הוא טיפול מאד עוצמתי. למען הגילוי הנאות - לא התנסיתי בו. חשוב מאד אם את מתחברת למטפל ויכולה לסמוך עליו. כל טיפול שתעשי עשוי לקדם אותך למטרה שלך. אשמח לעזור ביעוץ. כל טוב צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה