חשש בהריון לאחר 2 הפלות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/11/2010 | 17:18 | מאת: hope

היי לכן, אני כיום בשבוע 9 , ב"ה ראו דופק ועובר והכל בסדר אך לצערי בגלל שכבר פעמיים עברתי הפלות אני כל היום במחשבות ובחששות שמשהו שוב יהיה לא בסדר , בחודש אפריל ביצעתי גרידה לאחר שלא נראה דופק , שנה לפני כן הריון כימי שנפל לבד, היום אם לרגע מפסיקה לי הבחילה או שהחזה מפסיק פתאום לכאוב אני מרגישה שזהו שהכל בטח כבר לא בסדר ואני ממש רוצה לצאת מזה כי אני חוששת שהלחץ שלי יפגע בעובר. אשמח לעצה ותגובה. המון תודה

01/12/2010 | 11:56 | מאת: צביה רן

שלום hope, קודם כל את צריכה למצוא משהו או מישהו שירגיע אותך. זה יכול להיות טיפול שיאצו או יוגה להריון, שיחה עם איש מקצוע ועוד. לגבי החששות שלך של כאבים ובחילות שנעלמים, זה בדרך כלל קורה לאחר השליש הראשון של ההריון וזה מבורך. אני ממליצה לך להחיל להוקיר תודה על הדברים הטובים בחייך. לדוגמא: את כמה בבוקר לאחר שינה טובה וההיריון בסדר? - תודה. עבר יום תמים, לפני שאת הולכת לישון - תודה. הסתכלי על הדברים הטובים והיפים שבחייך, וזה ישנה לך קצת את המשקפיים. מאחלת לך המשך הריון בריא ותקין צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה