לפניי הריון -

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/10/2010 | 20:42 | מאת: אודליה

שלום התינוק שלי נפטר שהיה בן חודשים לאחר ניתוח לב (נולד עם מום) עכשיו אני מאוד חוששת לגבי ההריון הבא קבעתי ייעוץ גנטי ובנוסף אני צריכה לעשות טיםולי שיניים שורש ועקירות האם אפשר לעשות את הטיפולים בשלבי הנסיון ? אני מאווד מפחדת להתחיל את הטיפולים ולגלות שאני בהריון לאחר מכן מה נכון לעשות ואם אני אתחיל טיפול לפניי שאדע שאני בהריון יש סיכוי שייגרם נזק לעובר בגלל חןומרי ההרדמה והכאבים? תודה מראש על התשובה !

05/10/2010 | 17:56 | מאת: צביה רן

שלום אודליה, צר לי על האבדה שלך ואני שמחה לשמוע שאת מוכנה להריון נוסף. אני ממליצה שתקבלי יעוץ מרופא השיניים במה הטיפול כרוך, הנושא צילומים וזריקות ותספרי על כוונתך להרות, ולפי זה תחליטי מה עליך לעשות. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה