חרדה?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/04/2010 | 13:57 | מאת: שלי

אני לאחר 20 אישפוזים של היפראמזיס עם עינויים סיניים שאף פעם לא מצאו לי וריד להכניס את הלוק .וכל פעם בכי ועצב והתייחסות לפעמים מגעילה מאנשי הצוות בבית החולים. בסוף גם איבדתי את ההריון בשבוע 23. אני רואה מחט אני מרגישה לא טוב, בשיקום מההריון שחל לפני 4 חודשים עם פגיעה ברחם. עם כנראה דלקת בקיבה אני פוחדת פחד מוות מהריון נוסף.

17/04/2010 | 07:44 | מאת: צביה רן

שלי יקרה, באמת כואב לשמוע מה עובר עליך. כדי לשגם את עצמך מבחינה רגשית, כדאי מאד ללכת לטיפול שיתייחס לפן הזה. אשמח לעזור. כל טוב ובריאות טובה צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה