דכאון בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/04/2010 | 18:06 | מאת: אלה

שלום, ישנה תופעה שמטרידה אותי מאוד. אני בהריון בשבוע 10, הריון שלישי אחרי שני הריונות תקינים. למעשה כמעט מתחילת ההריון הזה אני בדיכאון. אני חייבת לציין שבהריונות הקודמים לא היה לי שום דבר כזה, גם לא הייתי בדיכאון לאחר הלידות. ובכלל מעולם לא סבלתי מתנודות במצב רןח. קראתי באנאטרנט שזה יכול להיות בעקבות השינויים הורמונליים בתחילת ההריון ולרוב חולף בלי התערבות. היום למעשה אני מיואשת, אני מחכה שזה יעבור וזה לא עובר לי! אני לא ישנה בלילות ולדעתי הגעתי למצב שאי צריכה איזשהו טיפול. האם ישנו טיפול למצבים כאלה? או לפחות איזה כדור שינה שמותר ליטול בהריון שיאפס אותי לפחות מבחינת המנוחה בלילות? אני מיואשת..בבקשה תעזורו לי!

08/04/2010 | 08:01 | מאת: צביה רן

שלום אלה, המצב של חוסר שינה הוא אחד המצבים שיותר קשה לסבול. כי שקט בבית, רק את והמחשבות שלך, מעבר לעייפות שכבר בדרך כלל בלתי נסבלת. אני מניחה שיש גם כדור שינה שאפשר לקחת בהריון, אך רק רופא יכול לתת אותו. תה קמומיל לפני השינה יכול לעזור. יחד עם זאת, בהחלט כדאי לטפל טיפול. אשמח לעזור אם תפני אלי. בינתיים אני מזמינה אותך להכנס לאתר שלי שמצויין בחתימה. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה