שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/04/2010 | 17:00 | מאת: חרדתית !!

אני בשבוע 20 ומאוד חרדתית מהלידה, חושבת על זה יום יום ולילה לילה וזאת מחשבה שפשוט לא מניחה לי, אני פחות חוששת מהתפרים ומהקרע ומכל מה שמסביב אלא בעיקר פוחדת מהכאב במהלך החתך והתפרים!! המחשבה שאני מרגישה את המחט עצמה חודרת לגוף!! אני מוכנה נפשית לסבול כאבי צירים וכאבים פנימיים אחרים אך לא תפרים וקרעים וכל הנלווה לזה!! השאלה שלי היא האם לאחר קבלת האפידורל זה מרגיע רק את הצירים או את כל השאר? (תפרים וכו) הכאבים בהחלמה פחות מטרידים אותי אלא רק ברגע הפעולה.. מקווה ומייחלת לתשובה מרגיעה, אני מאוד שוקלת ניתוח קיסרי רק מהחשש לכאב של קרעים ותפרים בלידה.. תודה רבה רבה.. (-:

04/04/2010 | 22:04 | מאת: ...

עברתי יותר מלידה אחת עם תפרים וללא אפידורל,(עם משככי כאבים אחרים) זה היה לפני שנים... - לא זוכרת שהרגשתי כאב כלשהו בשלב החתך וביצוע התפרים. אני לא יודעת להסביר איך זה קורה, ואם כך זה אצל כל אחת, אבל עובדה.. מציעה לך לקבל הסבר מהרופא שלך.

05/04/2010 | 07:42 | מאת: צביה רן

איני יכולה לדבר מניסיון אישי, כי עברתי 3 לידות טבעיות. נסי לשאול את הרופא שלך בפעם הבאה, או בעוד פורומים, גם כאלה שיותר פעילים. אולי עוד נשים תיכנסנה ותגבנה. דרך אגב, קורס טוב להכנה ללידה ושימוש באפי-נו ועיסויים מקומיים יכולים להפחית את הסיכוי לחתך ולתפרים. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה