מצב נפשי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/01/2010 | 15:18 | מאת: רחל

שלום, אני בהריון שני,חשבתי שההריון הזה יהיה יותר רגוע מהראשון מבחינת הבדיקות,שאני יודעת לקראת מה הולכים,מה עושים,מתי וכ"ו..אבל לא!אני כל הזמן בסרטים,כי כל הזמן עוברים לידי ברחוב או בגינה אנשים עם פיגור שכלי,ואני לא יודעת אם אולי זה סימן או מה??!! אתמול ישבתי בבית קפה ואיזו אישה קצת לא בסדר באה לשאול אותי מה יש לי בן או בת והסתכלה על הבטן ואוףףף ... קשה לי מאוד! לא מבינה למה אני רואה רק אנשים חולים בפיגור,למה לא ראיתי אותם לפני,למה דווקא עכשיו??

07/01/2010 | 08:21 | מאת: צביה רן

שלום רחל, זה באמת קשה, מה שאת מתארת. אולי כדאי שתלכי לכמה שיחות בהן תוכלי לדבר על החששות ועל הרגשות שלך? צביה רן היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

15/03/2010 | 18:37 | מאת: מבינה ללבך

חח התפוצצתי מצחוק שראיתי את ההודעה הזאת אין לך מה לדאוג זה לא סימן משמיים האנשים עם הפיגור השכלי לדעתי אלו סתם חששות מהלא נודע גם אני בהריון שני ויש לי המון חששות לגבי העובר למרות שההריון הראשון היה תקין וגם הלידה כולם אומרים לי שכל הריון שונה מהאחר משהו שלא ממש עוזר ולא מרגיע את הנפש כי זה מחזיר אותנו לנקודת ההתחלה כמו בהריון הראשון אותו "לא נודע" המסתכל ותחושת חוסר אונים אני יודעת שהכל בראש שלנו למרות שהידיעה לא תמיד עוזרת העיקר שלמרות הכל נעבור גם את ההריון הזה בשלום בע"ה שיהיה המון בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה