שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/11/2009 | 08:53 | מאת: חופית

שלום רב, אני בשבוע 33 להריוני וסובלת בחודש וחצי האחרונים מבעיות במפרקים כולל רגליים (הליכה עם קביים), בעיות במפרקי היד, בערב החלו כאבים חזקים באגן אשר מעוררים אותי משנתי וגם כאבי ברכיים. אני הבנתי שבלידה רגילה מופעלים על הרגליים לחצים רבים דבר היכול לגרום לי לפגיעה גדולה יותר לאחר הלידה במידה והלידה הינה לידה רגילה. רציתי לדעת אם אני יכולה לבקש ניתוח קיסרי? למה הרופא המטפל בי לא מציע לי אפשרות זאת- הרי יש חיים אחרי הלידה... ואיך אני יכולה לבקש וממי ניתוח קיסרי אשר במידה סבירה יכול להקל לי על הכאבים ולהפחיתם אל אף ההחלמה היותר קשה. והאם היית ממליצה לי על כך? מודה לך מאוד על התיחסות לשאלותיי. חופית

24/11/2009 | 08:24 | מאת: צביה רן

עניתי לך בפורום הריון ולידה תמיכה. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה