לידה ראשונה- תאומים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/08/2009 | 13:33 | מאת: googla

אנחנו בהריון ראשון עם תאומים (2 בנים), נמצאת כיום בשבוע 27 אוטוטו, במהלך כל הבדיקות ובמעקב היה לי ברור שהלידה תהיה בניתוח קייסרי ואף הכנתי את עצמי לעניין. אני סוחבת איתי סיפור קרדיולוגי לא פשוט המורכב מ2 ניתוחים שעברתי במהלך חיי, השבוע בביקורת הקרדיולוגית הוחלט שהלידה לא תהיה בניתוח, אלא לידה רגילה, מתוך חשש שבניתוח הלב לא יחזיק מעמד. מאז... אני מסתובבת מאוד מבולבלת ואף חרדה, איך אני הולכת לעבור את הלידה הזו, ללא ניתוח ועוד עם תאומים ובגלל שאני אף נוטלת תרופות אינני יודעת אם אוכל בכלל לקבל אפידורל. תמיכה אפשר?? רעיונות להתמודדות?? תודה googla

14/08/2009 | 17:58 | מאת: צביה רן

שלום לך Googla יקרה, סיפור לא פשוט. יחד עם זאת אני מציעה, במקרה שלך, ללקחת רופא מיילד פרטי וגם לעשות קורס הכנה ללידה עם דולה. אשמח להמליץ לך על דולות שעושות הכנה מצויינת ללידה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il

16/10/2009 | 02:20 | מאת: שלום לך,

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה