חרדות נימשכות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/08/2009 | 18:57 | מאת: קארין

משניכנסתי להריון שלישי החיים שלי ישתנו סבלתי מחרדות מאוד קשות עד כדי מצב שהאיתי כל יום אצל רופא אחר ואף אחד לא טיפל בי רק כל הזמן נתנו לי לעשות בדיקות. כיום אני אחרי שנתיים וחצי אחרי לידה וזה פשוט לא עוזב אותי. יש לציין שסבלתי ככל הניראה גם מדיכאון קל אחרי לידה. כיום אני סובלת נורא ואני לא מוצאת את עצמי עם הרופאים שלא יודעים אך לטפל בי. לא הציעו לי ללכת לפסיכולוג או כדורים. האמת שפעם אחת לקחתי רמוטיב מיד אחרי לידה אך זה לא השפיעה עליי. כיום אני לוקחת רק רסקיו להרגעה אבל אני ממש במצוקה נוראית. אני לא מראה אך בגוף שלי אני ממש סובלת. רציתי לדעת מה לעשות. תודה

04/08/2009 | 18:04 | מאת: צביה רן

שלום קארין, אף אחד מהרופאים לא הפנה אותך לפסיכולוג? האמיני לי, יש הרבה מה לעשות בתחום הטיפול הרגשי, החל מתמציות באך, וכלה באמצעים נוספים. הרסקיו שאת לוקחת הוא תרכובת של 5 תמציות באך והוא מרגיע, אך אינו טיפולי. טיפול צריך להיות ברמה הרגשית, כולל שיחות. אני ממליצה לך בינתיים לקרא את הספר "המסע" מאת ברנדון בייס ואם הספר "ידבר" אליך, תכתבי לי הודעה במייל המופיע בתמונה שלי. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה