פסיכוזה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/06/2009 | 01:36 | מאת: אבי

אישתי אחרי לידה נקלעה למצב של פסיכוזה אחר לידה למה זה נגרם ולמה מנסים מלא תרופות עד שמגיעים לתרופה הנכונה אני קצת מבולבל מהמצב הזה

18/06/2009 | 06:04 | מאת: צביה רן

שלום אבי, אינני יודעת למה אתה קורה פסיכוזה, אך מושג מאד ידוע הוא דיכאון לאחר לידה. מצב שכל המשפחה מתמודדת אתו ואני מניחה שגם אתה עובר תקופה מאתגרת ביותר. לוקח זמן עד שתרופה פסיכיאטרית מתחילה להשפיע או עד שמוצאים את המינונים הנכונים. אני מאד ממליצה שבנוסף, אשתך תקבל גם טיפול פסיכולוגי או דומה, כשהיא יושבת מול מטפל ומדברת. החלק הקוגניטיבי כאן מאד חשוב. ממליצה שגם אתה תדבר עם מטפל, אולי אפילו אותו מטפל, כי גם אתה מתמודד עם אתגרים גדולים בתקופה זו. אם אתם מתגוררים בתל אביב, נדמה לי שתוכלו למצוא מענה למצבכם בבי"ח איכילוב. מאחלת לכם בריאות ואושר, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9265129

22/06/2009 | 15:29 | מאת: אבי

ומצב של בלבול בין מציאות לחלום השאלה תוך כמה זמן נשים במצבים כאלה יוצאים מזה בדרך כלל והאם יכול להיות מצב היא לא תצא מיזה לגמרי ומה זה אומר לגבי הבריאות שלה הלאה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה