חרדות בריאות ותחילת הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/05/2009 | 09:25 | מאת: יו יו

לפני כחודש וחצי קיבלתי תוצאות של בדיקות אשר הראו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר וכן תת ליסתיות עד שני ס"מ. כל הבדיקות הברורויות הביאו למסקנה שמדובר בהגדלה משנית למחלת השימוטו (מחלה אוטואימונית של בלוטת המגן). מאז אני בחרדות איומות, מבלה בפורומים בריאותיים ממששת את הגוף שלי כל היום ומחפשת גידולים , בליטות וכו'. בנוסף גיליתי לפני שבועיים שאני בהריון (כעת בשבוע 6) החרדות התעצמו אני מפחדת שיגלו באמצע ההריון שיש לי מחלה קשה ושאצטרך להפיל או ללדת ולהשאיר את התינוק החדש לבד מכיוון שאהיה עסוקה במחלה קשה. בקיצור איבדתי את שמחת החיים אני עסוקה בפחד חרדות ולא יכולה להמשיך ככה. מה עושים

28/05/2009 | 18:34 | מאת: צביה רן

שלום יו יו, מה המשמעות של המחלה הזאת? פורומים אינם מקור טוב לאינפורמציה, אלא אם כן הם מנוהלים ע"י רופאים. לכי לרופא שלך ובקשי ממנו הסבר מדויק על המחלה או קראי בספרות רפואית. וכמו כן עליו להבהיר לך את ההשלכות לגבי ההריון. לכי רק למקורות מידע מהימנים. מאחלת לך בריאות טובה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9265129

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה