לידה שנייה-חווייתית יותר ????????

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/05/2009 | 18:17 | מאת: שני

שלום רב, בת 28 עברתי לידה ראשונה לאחר 3 זירוזים והעובר יצא במשקל 4330 ק"ג בקצור טראומה. נתפרתי המון וההחלמה מכך הייתה קשה מנשוא. הלידה הזו , שאני כרגע בשבוע 38, אני לוקחת איתי דולה,אך אני חוששת ששוב לא אגיע עם צירים עד שבוע 41-42 ושוב אצטרך לעשות זירוז פעם-פעמיים-שלוש פעמים, מי יודע??? וכל חווית הלידה שלה ייחלתי סופסוף הפעם תיעלם לי. אני ממש מקנאה בנשים שבאות עם צירים מהבית, גם ככה להיות מחוברת למוניטור זה זוועה, אז גם לפיטוצין הזה? ואי היכולת בכלל לקום מהמיטה...יוהו המחשבה הזו משגעת אותי, מה גם שהעובר כבר עכשיו גדול, אז מה יהיה עד אז???????? יוהו ...אלוקים, לא יודעת מה לעשות.. מה ניתן לעשות לדעתכן? אגב, אני לא מרגישה אפילו לא ציר קטנטון אחד...

07/05/2009 | 06:13 | מאת: צביה רן

שלום שני, אני חושבת שההחלטה לקחת דולה היא החלטה מצויינת. לדולה יש אמצעים (עיסויים, רפלקסולוגיה, דיקור סיני ועוד) כדי לזרז את הלידה, וגם אם לא תשכבי ותסתובבי, הלידה תוכל להתקדם. ויחד עם זאת יש לזכור, שלפעמים אין ברירה וצריך עזרה רפואית. מאחלת לך לידה מעצימה וחוויה מתקנת. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה