אני צריכה עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/04/2009 | 12:36 | מאת: חופית

אני בשבוע 31 ומחודש 6 בערך יש לי פחד נוראי מלידה רק מגיע החושך ואני נכנסת לפאניקה לא בא לי להיות בבית אני משתעלת יש לי קוצר נשימה אני לא יודעת מה לעשותת כואב לי על בעלי הוא עובר איתי סבל אני רוצה רק לטייל בערב כדי לא לחשוב והפחד שלי שזה לא יעבור אחרי הלידה ואני ייכנס לדכאון אחרי לידה אני בהתחלה חיכיתי ללידה עכשיו אני מפוחדת פחד מוות ואני לא יודעת מה לעשות

12/04/2009 | 17:56 | מאת: צביה רן

הי חופית, אני ממליצה לפנות בדחיפות למטפל/ת כדי לטפל בפחדים. לברוח מהם לא ממש עוזר, כפי שאת מבינה, זה חוזר כל פעם שמגיע החושך. האם קראת איזה ספר טוב העוסק בלידה? שמעתי על הספר "לידה פעילה" חוות דעת מאד טובה. זכרי: ידע הוא כוח. את מוזמנת ליצור אתי קשר. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה