מנסה לעזור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/04/2008 | 22:19 | מאת: אורית

שלום אני לא יודעת אם זה המקום לשאול, אך לא מצאתי מקום שנראה לי שניתן לקבל בו תשובה לשאלתי; בחורה צעירה וחמודה שעובדת אצלי בניקיון, פנתה אלי בשאלה במבוכה רבה; היא בהריון (הייתה אמורה לקבל מחזור ב 28 למרץ), היא אומנם נשואה, אך אין לה אפשרות כלכלית לעמוד בהוצאות הכרוכות בגידול הילד (עובדת זרה מהודו), היא שאלה אם אני יודעת אם יש גלולות להפסקת הריון. אמרתי שלמיטב ידיעתי, אין ,אך שמא אני טועה?! האם יש טיפול תרופתי להפסקת הריון? האם יש אפשרות שתוכל לעמוד בה מבחינ הכלכלית? בתודה...

08/04/2008 | 23:58 | מאת: צביה רן

הדרך היחידה היא לעשות הפלה או להחליט ללדת ולמסור את הילד לאימוץ. הי אלדור, לקחתי אותם ליד שרה ולקחנו הליכון לאבי. אחר כך נסענו לרחובות ועשינו טרייד-אין לקלנועית של חמי וקנינו אחת יותר חזקה. בקיצור, הגעתי הביתה כמעט ב-22:00. גם היום היה לי יום ארוך. המצב של אבי ממש לא טוב. יש לו גידולים בריאות ובמוח, ולפני שעושים לו MRI במוח האונקולוג לא מוכן אפילו לדבר אתו. נראה מה יהיה. לילה טוב צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

09/04/2008 | 13:25 | מאת: בתגובה

לאורית, ההגיון אומר שהיא צריכה לפנות מיד לרופא נשים ולהתייעץ עמו. אי אפשר לטפל בכך דרך האינטרנט. ובטח לא בפורום זה שאין בו רופא ..... ידוע לי על טיפול תרופתי (בשלב מוקדם בלבד) אבל זה צריך להיות בהשגחה רפואית !! אין לי מושג כמה זה עולה, ואם זה מתאים לכל אשה, אבל, לפי מה שאני יודעת, אי אפשר לקנות סתם כך בבית מרקחת.. כמובן שהיא צריכה לחשוב אם ברצונה להמשיך בהריון או לא.

08/06/2008 | 14:21 | מאת: איילת

שלום לך, איני מכירה אותך ולא את העובדת המועסקת אצלך בניקיון. אם הנ"ל בסדר מצידה ללדת את התינוק ואח"כ תוכל למוסרו למשפחה שתשמח לקבל תינוק בן יומו. אוכל לעזור בעניין. אשמח להיות עיצך בקשר במייל/מסנג'ר/ פלא' מה שבסדר מבחינתך. בברכה, איילת

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה