קורס לידה מתקנת?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/10/2007 | 22:40 | מאת: גילי

אני 2 ומשהו אחרי לידה סיוטית. 25 שעות של הכל כולל הכל- ובסוף לאחר ירעדת דופק- ניתוח קיסרי. מאוד חוששת מההריון הבא, ועוד יותר מהלידה. עם זאת אני מאוד מעדיפה לידה טבעית ולא לגמור שוב בקיסרי- אם זה רק היה תלוי בי... מישהי מכירה קורס לידה מתקנת? שמעתי שיש כזה דבר. תודה!

21/10/2007 | 07:12 | מאת: צביה רן

בעבודה עם מטפל אפשר לעשות זאת. אני עשיתי זאת עם אשה שלידתה הראשונה היתה קיסרית וטראומטית, והלכה, לאחר עבודה אתי, ללידה שניה, כשהיא מוכנה ללידה טבעית. רצה הגורל, וגם הלידה השניה הסתיימה בניתוח קיסרי, אך הפעם הניתוח היה נטול טראומה ובהחלט הפכה לחוויה מתקנת. אשמח לעזור. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות פרחי באך ורייקי 08-926369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה