פחדים...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/06/2007 | 17:43 | מאת: אור

שלום רב, בת 37, חולת SLE וטרומבוציטופתיה (הפרעת קרישה). בתחילת הריון שלישי, שלא היה מתוכנן ונחשב ממש כנס רפואי. לדעת הרופאים (ויש הרבה בתמונה כעת) לאחר שנשקלו כל ההיבטים, ניתן להמשיך בהריון במעקב תכוף וטיפול מתאים. הבעיה היא החרדות שהחלו: מאתמול התחילו להזריק לי זריקות פרגונל (שכואבות מאוד...) ואני כבר בהיסטריה מההזרקה הבאה, מפחדת מהעירויים המתוכננים (מתן טסיות), מבדיקת מי השפיר וכד'. נראה שאני נתפסת לפחדים מאוד מסויימים ומדחיקה את היתר, ובכל זאת - משקיעה כ"כ הרבה אנרגיות בכך, שהדבר מקשה לעבור את היום. האם ישנן המלצות להתמודדות? תודה אור.

15/06/2007 | 17:59 | מאת: צביה רן

אור, החששות והפחדים שלך מובנים, אך ההבנה של האחרים לא ממש מפחיתה מהפחדים שלך. אני חושבת שכדאי שתפני לעזרה מקצועית בגלל אוסף הנסיבות הכרוכות בהיריון. זה יכול להיות פסיכולוג דרך קופת חולים, או דרך הרפואה המשלימה יכול להתאים דמיון מודרך, ביו-פידבק, תמציות באך וכו'. אשמח לעזור. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

15/06/2007 | 21:19 | מאת: איה

את בהריון 3 בכל זאת עברת 2 ואני מניחה שהם היו גם עם זריקות אם עברת אותם ובגבורה למה שלא תצליחי גם הפעם???? תחשבי חיובי יהיה טוב מזל טוב!!!! איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה