מחלות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/02/2007 | 22:28 | מאת: גלי

עשיתי את כל הבדיקות מי שפיר שקיפות עורפית וכו (גם בדיקות גנטיות לפי עדה אני בת 36 ובעלי בן 41 אילו עוד מחלות יכולות להיות לעובר אני ממש חרדה לגבי מחלות שיתגלו מאוחר יותר למשל האם אוטיזם מגלים בבדיקות או רק אחר כך תודה

03/02/2007 | 23:14 | מאת: צביה רן

גלי יקרה, עשית כל מה שניתן לעשות. הריון הוא יציאה להרפתקה, וככזאת יש לקבל אותה. קבלי את ההריון, תיהני ממנו, ותקוה שהכל יהיה בסדר ולבסוף תקבלי תינוק בריא ותקין. אם תופעות שטרם מצאו את הדרך לגלות אותן. טפחי את האמונה שבלבך. האמיני שהכל יהיה בסדר. כשאני ילדתי את ילדי, וזה היה לפני הרבה מאד שנים, הרבה מהבדיקות שנעשות היום לא היו קיימות, ובכל זאת נשים המשיכו להרות וללדת, בידיעה שיש להן תמיכה כל הדרך ובאמונה שיוולדו ילדים בריאים. כל טוב לך צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה