נטילת הורמונים לפריון והשפעתם על מצבי רוח

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/01/2007 | 20:00 | מאת: נינה

עקב גילי המבוגר אני נזקקת לטפול הורמונלי כדי לקלוט עובר מתרומת ביצית. בפעם הטחרונה שניסיתי סבלתי מחחרדות קשות ומהצפה של עברי בילדות שהיה מאד קשה ולא הגעתי לבצוע ההפריה. מה לעשות בפעם הבאה.

20/01/2007 | 21:49 | מאת: צביה רן

האם ההצפה הזאת היתה ביום שהיית צריכה לקבל טיפול? אם כן, מומלץ לקחת רסקיו רמדי, מפרחי באך - בטוח לחלוטין לשימוש. אם את מדברת בכלל על חרדות, מומלץ לקבל טיפול קוגניטיבי אצל פסיכולוג או מטפל אחר העוסק בתחום הרגשי כמו גם דמיון מודרך, ביו-פידבק ופרחי באך. אשמח לעזור ביעוץ. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה