הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/10/2006 | 17:06 | מאת: אן

אני עברתי כמה הפלות בתחילת ההריון, והגעתי לשלב שהרופאים מציעים פונדקאות, אף אינני מתייאשת ומאמינה שאני אביא ילד לעולם בעצמי. בשתי הריונות הלכתי למטפלת בדמיון מודרך ועוד איזה שיטה שאפילו לא זוכרת את שמה אף ללא הצלחה. עכשיו יש לי חרדה מדימומים ומכשלון נוסף. האם יש משהו שיכול לעזור- איזה טיפול אלטרנטיבי או תרופה , כי ברור לי שחרדות ממש לא תורמות לעניין ולהפך. האם יש מישהי שעברה משהו דומה? תודה

14/10/2006 | 18:05 | מאת: צביה רן

אן יקרה, צר לי לשמוע על ההפלות החוזרות. האם החרדות התחילו רק לאחר ההפלה האחרונה? הטיפול בפרחי באך יכול לטפל בחרדות, ולדעתי גם הטיפול בדמיון מודרך. בהצלחה בהמשך צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה