מנסה להיכנס להריון בעלת עבר של התקפי חרדות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/10/2006 | 21:32 | מאת: חדשה

שלום לכן, אני חדשה כאן. בת 33 + שני ילדים מקסימים מהריונות טבעיים ללא טיפולים אולם לידות קשות אחת קיסרי ואחת ואקום שגרמו לי לטראומה קשה, ועד לפני הניסיון הנוכחי התנגדתי בכל תוקף להריון נוסף רק בגלל הפחד מהלידה ושחלילה יקרה לי משהו בלידה. מנסים כשבעה חודשים להיכנס להריון שלישי אולם ללא הצלחה יש לציין שאינני סובלת מהתקפי חרדה משמעותיים כרגע, אבל אולי החשש קיים מעט, למדתי לשלוט בעצמי בעזרת טכניקת דמיון מודרך. לפני כשנה סבלתי מהתקפי חרדה חריפים שעברו לאחר חודשיים ללא טיפול בתרופות וללא סיוע מקצועי אלא בעזרת הרפייה שלימדתי את עצמי. גם בעבר לפני הלידה השנייה (לפני כחמש שנים) סבלתי מכך, אולם אח"כ לא היתה לי בעיה להיכנס להריון השני. אני לא מבינה מה קורה עכשיו ? האם יש לי חסימות אנרגטיות? האם משהו השתבש לי בדרך בכל זאת? האם יש סיכוי להריון טבעי ללא טיפולים? הרופא אומר שאני מבייצת "והמערכת" נראית תקינה, גם בדיקות הדם שלי תקינות. אשמח לקבל קצת ייעוץ אלטרנטיבי מה יוכל לעזור לי, אני לא גרה בארץ, כך שמטפל הוליסטי קצת יהיה לי קשה למצוא. אני מתנצלת על האורך, אבל מקווה שאקבל מכם תמיכה. בברכת חתימה טובה לילוש

09/10/2006 | 22:24 | מאת: צביה רן

ברוכה הבאה לילוש. בעצם כל הבעיה שלך היא למצוא מטפל אלטרנטיבי בארץ שבה את נמצאת? אם תחפשי פסיכולוג או מטפל בפרחי באך, תוכלי להתגבר על הטראומות שהשאירו בך את רישומן. ואיך אנו יכולים יכולים לתמוך בך מכאן? אשמח לעזור אם רק אדע איך. שיהיה בהצלחה צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה