חרדה -והריון .שאלה לצביה רן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

13/09/2006 | 12:46 | מאת: ענת

שלום צביה, אני בת 33 נשואה 4 שנים, מעוניינת להרות (ללא ילדים). הבעיה היא שאני סובלת מהתקפי חרדה חוזרים ונשנים המתבטאים בקוצר נשימה ורעידות . אני מפחדת מחוסר שליטה בתקופת הריון והחמרת ההתקפים. האם ניתן לטפל בפרחי באך /רייקי.? הומלץ לי עי רופא מטפל לקחת כדורים נוגדי חרדה אך אני פוחדת ליטול אותם בעת הריון.... מודה על תשובתך, ענת

13/09/2006 | 16:07 | מאת: צביה רן

ענת, בהחלט ניתן לטפל בעיקר באמצעות פרחי באך בהתקפי החרדה ובפחדים שלך, תוך כדי למידת טכניקה נשימה נכונה. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

14/09/2006 | 03:20 | מאת: לענת מרותם

ענת אני סובלת מבעיה דומה והנה היום אני כבר בסוף חודש תשיעי אני ממש לקראת לידה ובמהלך כל ההריון שתיתי כדורי נוגדי חרדה שמותרים בהריון וזה הקל עליי מאוד אני לא אומרת שהכול היה קל אבל התקפים משמעותיים לא היו וזה מה שחשוב . אני בעד כל מה שיכול לעזור לנו חוץ מזה טופלתי גם בדרכים אלטרנטיביות אבל השלמתי עים זה שחרדה מגיעה משיבוש חומר כימי במוח ומה לעשות לכדורים הרבה יותר קל לאזן אותו - וזו עובדה שיהיה בהצלחה דרך אגב - יש המון נשים שבהריון מרגישות מצויין ולא חרדות כלל אולי את גם בת מזל ??

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה