עוד שאלה...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

28/08/2006 | 16:06 | מאת: קרן

האם יוגה או מדיטציה יכולות לעזור לי?? האם זה יכול לפגוע בהריון??

28/08/2006 | 22:23 | מאת: צביה רן

מדיטציה מאד טובה ורק יכולה לשפר את איכות חייך. לגבי יוגה, אם יש מדריך/ה ליוגה שמתמחה ביוגה בהריון זה יכול להיות נחמד, למרות שאני לא בטוחה שזה מה שירגיע אותך. אני מתרגלת יוגה באופן רציף כבר 3 שנים, ואני חושבת שיוגה זו פעילות שדורשת מאמץ גופני. אני באופן כללי לא ממליצה על התחלת פעילות גופנית לאשה שלא עסקה בה טרם ההריון. אם את רגילה לשחות, למשל, שחיה יכולה לעשות לך טוב. יש גם שיאצו במים (וואסטו) שגם זה יכול להיות נחמד. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

29/08/2006 | 08:53 | מאת: קרן

אני רגילה לפעילות פיזית . אני שוחה והולכת הרבה ברגל.. למרות שמאז ההפריה ירדתי באופן משמעותי לצערי בכמות.. אולי אנסה להרבות יותר בשחיה ולעשות מדיטציה.. תודה רבה.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה