לצביה ביו פידבק

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/08/2006 | 00:55 | מאת: רותם

אני קראתי קצת על הטיפול הנל בחרדות ואני מעוניינת לנסות אותו מה יש לך לספר לי עליו????? והיכן אפשר לקבל אותו? תדירות וכול..... דרך אגב אני כבר שבוע 36 -ומתה ללדת תודה רותם

16/08/2006 | 12:06 | מאת: צביה רן

רותם יקרה, אני לא יודעת הרבה על הטיפול אך בוודאי תוכלי למצוא עליו חומר באינטרנט. פעם אחת התנסיתי בטיפול כזה ומה שלדעתי זה עושה, שאת לומדת לשלוט על עצמך ועל תגובותיך באמצעות נשימות וטכניקות הרגעה, וכך את מצליחה להזיז את המכשיר. יכול להיות שבמסגרת הטיפולים המשלימים בקופות החולים השונות את יכולה לקבל טיפול כזה. ספרי לנו מה מצאת. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

20/08/2006 | 10:30 | מאת: איה

אני אישית מטופלת בזה (לנדודי שינה והרגעה עצמית) נפלא!!! את לומדת לשלוט בעצמך, בפחד, במתח, לומם הרפיה, נשימות כשהכל את מקבלת פידבק במחשב עם גרף שעולה או יורד בהתאם ללחץ שלך מעולה!! הנה אתר על השיטה http://www.bola-net.com/biofeedback/ בהצלחה ולידה קלה!! איה

20/08/2006 | 21:21 | מאת: רותם לאיה

תודה איה על המידע רק שאלה אחת האים אפשר דרך קופת חולים לטפל ? למי פונים?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה