לא יודעים אם לקחת לוריוון או לא.....

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/12/2019 | 19:34 | מאת: איל

שלום, אשתי לא נרדמת כבר כמה לילות. היום קיבלה לוריוון מהרופא. העניין הוא שאנחנו מנסים להיכנס להריון והביוץ היה(כנראה)לפני שבוע. האם כדאי לחכות עד מחר ולבדוק אם יש כדור אחר או פשוט לקחת לוריוון? תודה

12/12/2019 | 09:45 | מאת: ד"ר אייזנברג-רומנו גבי

שלום רב LORIVAN אפשרי לנטילה בהריון, במידת הצורך ובכמות המינימלית האפשרית. לקבלת יעוץ טרטולוגי מפורט יותר ניתן לפנות למכונים הטרטולוגים השונים . עוד חשוב לציין כי אם בעיית ההרדמות נמשכת ,כדאי לפנות לרופא המטפל ולברר את הסיבה לכך מאחר והפרעות שינה הינן תסמין נפוץ במצבים שונים הדורשים לעיתים טיפולים ספציפים. בברכה דר' גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה