פחד

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/12/2005 | 11:12 | מאת: דבי

אני בת 27 . יש לי בן בן שנתיים וכעת אני נמצאת בחודש השביעי להריון השני. את הראשון ילדתי בניתוח קיסרי עקב מצוקה עוברית והלידה לא היתה קלה וגם ההחלמה שלה. אני ממש אבל ממש מפוחדת וחרדה מהלידה הנוכחית. יש לי מחשבות שמא יקרה לי משהו ואפילו שחלילה אני ימות. זה מאוד משפיע על חיי היום יום שלי ואני לא יודעת מה לעשות. מה לעשות? ממה זה נובע?

06/12/2005 | 08:56 | מאת: איה

לדעתי די ברור הפחד שלך יש לך טראומה מהלידה הראשנה המצוקה העוברית הניתוח קיסרי שודאי לא תיכננת אותו כל אלה גרמו לחוסר שליטה, לפחד, לחרדות וכל התחושות שהיו לך בלידה הזאת עברו להריון הנוכחי. את חייבת לחשוב חיובי ולראות שלמרות שהיית "במצב חירום" את חיה! העובר שלך חי! יהיה טוב אל תדאגי תנסי לתרגל נשימות להרפות את הגוף לשנן שיהיה טוב לא בהכרח שיהיה לך קיסרי מכירה נשים רבות שילדו לידה רגילה אחרי קיסרי בהצלחה איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה