למור

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/12/2004 | 23:09 | מאת: גילה

מור שלום, אני מאד מתרשמת מתשובותייך,את מגלה רגישות והבנה. הייתי רוצה הכוונה (קצת באיחור..) בהכללה, עשינו המון טעויות חינוכיות כהורים.דבר אחד ברור-אנו הורים אוהבים מאד. הילדים הם כל עולמנו. (כן, זו גם טעות, צריך לפנות מקום לזוגיות).ולמרות הרצון הטוב של שנינו,אין שיתוף פעולה והתאמה בעינייני חינוך,וזו רק אחת הסיבות לתוצאות. נראה לי שכיום אין הרבה מה לעשות, להמשיך לזרום עם מה שיש , ולראות את הטוב. כדי לפרט הייתי רוצה לכתוב לך למייל, האם זה מקובל? תודה,גילה.

06/12/2004 | 08:22 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, דבר ראשון,תודה. לגבי המייל - אני מעדיפה ששאלות ישאלו בפורום מהסיבה הפשוטה (או שתיים) - שאר הקוראים יכולים להפיק תועלת גם מהשאלה וגם מהתשובה ובנוסף,יכולים להשתתף במידה שהם מרגישים שיש להם מה לתרום. מכיוון שאין כאן שום פרט מזהה אני לא חושבת שיש איזשהו חשש מהעניין הזה. עם זאת,אם את מרגישה שבלתי אפשרי להעלות את העניין בפורום,פני אליי למייל ואראה איך אוכל לעזור לך בצורה הזו. יום טוב, מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות