דבר קטן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/12/2004 | 22:39 | מאת: שירה

שלום, יש לי שאלה, לא ממש בעיה.. בת 15. אוכלת כל הזמן את הקצה של העט. 1-האם יש בזה משהו מסוכן מבחינת החומרים (פלסטיק וכו) שמגיעים ודאי לגופה? 2-חשבתי לקנות לה חפיסת מסטיק, האם זה פתרון? 3-זאת בעייה בכלל. תודה מראש.

06/12/2004 | 08:18 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, אני מעריכה שזה לא הדבר הכי בריא לאכול פלסטיק אבל לגבי תשובה ממש לשאלה עד כמה ולמה זה מזיק תצטרכי לפנות לפורומים הרפואיים שיש כאן בדוקטורס. לגבי שאר השאלות - ראיתי בחיי בעיות חמורות מזה.אם זה מאוד מפריע לך,אנא נסי לפרט קצת יותר ואנסה לענות. יום טוב, מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות