מקלחות משותפות-הורים וילדים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/12/2015 | 10:15 | מאת: טל

שלום רב. יש לי חברה שלה שני ילדים-בת 9 ובן 6. הילדים מתקלחים יחד באופן קבוע וגם ההורים מתקלחים עם הילדים. אותי התנהגות זו מזעזעת, הרי אין ספק שבגיל כזה כבר ישנה סקרנות מינית- מדוע לספק אותה בגוף של האח/ות או של ההורה? זו נראית לי אפילו סוג של הטרדה מינית, הרי הילדים לא בחרו בזה. האם אני מגזימה לגמרי ופשוט "שמרנית מדי", כפי שחברתי טוענת, או שאכן יש כאן התנהגות בעייתית של הורים ואיבוד גבולות?

שלום טל, אכן גם דעתי שיש כאן מעבר על הגבולות. הדרך הזו מקשה על הילדים ועל ההתפתחות הרגשית שלהם. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות