ילדה בגיל ההתבגרות מתמרדת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/11/2015 | 14:38 | מאת: מאיה

היי אני גרושה 8 שנים יש לי 3 ילדים. הבוגרת בת 15 אשר הכירה בחור בן 17 וחצתה את כל הגבולות כולל לישון אצלו. המצב יצר מתחים ביני לבינה והיא החליטה שהיא עוברת לאבא שלה שמתגורר קרוב מאוד לחבר. כיום הוא מוכן שהיא תעבור אליו. האבא לא נמצא בבית עד השעה 20:00 כל יום . מה שאומר שהילדה תהיה לבד והכל פרוץ. הוא גם רוצה להעביר אותה לבית ספר לידו שהוא ברמה מאוד נמוכה. מה עלי לעשות?

שלום מאיה, המתח בינך לבין הבת שלך , יצר מרחק והיא פנתה לאביה שפחות דואג לה ופחות שומר עליה. השאלה האם יש אפשרות להפחית את המתח בינך לבין הבת שלך? האם יש אפשרות כזו למרות שהיא לא תפעל כפי רצונך, אבל בסך הכל את תעזרי לה בצעדים הראשוניים שלה בעולם הנשיות , ולא יהיה ניכור בינכן? מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות